Jammer genoeg staan er nog veel motoren in de schuur of opslag zonder dat er nog opgereden wordt, door hogere leeftijd, het krijgen van kinderen of gewoon te druk met het dagelijks leven blijft je motor ongebruikt staan.

Maak de overweging eens om u motor  te laten opknappen en zie de voordelen, u kunt de keuze maken dat u toch weer gaat genieten van het motorrijden of  toch te verkopen, zodat u motor niet langzaam tot oud roest bij de sloop beland.

Wij kunnen vrijblijvend en zonder verdere kosten, bij u langskomen en samen bespreken wat uw wensen zijn en kijken wat er mogelijk is, en zo een indicatie kunnen maken van eventuele kosten.

Ook is de mogelijkheid om de motor bij ons in consignatie te zetten, wij nemen de zorg van verkoop van u over, u blijft de eigenaar en beslist natuurlijk altijd zelf of verkoop tegen gemaakte afspraken verkocht mag worden

Mocht u besluiten dat wij uw motor te mogen opknappen/restaureren, dan wordt hij gratis bij u opgehaald in de regio Haarlemmermeer, buiten deze regio berekenen wij echter wel wat kosten.

 

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen van 8:00 tot 22:00.